Panificație

Înfiinţată în anul 1991, Fapicom SRL se bazează pe o calitate deosebită a produselor şi serviciilor sale fiind o companie recunoscută în Gheorgheni, judeţul Harghita.

Având 90 de angajaţi, firma noastră produce o gama largă de pâine albă, neagră, semialba, graham, cornuri, cozonaci, fursecuri, foietaje. Judeţul Harghita este principala noastră piaţă de desfacere pe care avem o mare experienţă.

Continuare

Comerț

Firma Fapicom SRL deţine 6 magazine alimentare în oraşul Gheorgheni, dintre care trei sunt dotate cu cuptor electric.

Magazinele Fapicom va oferă produse proaspete și gustoase. Aici puteţi găsi sortimente variate de pâine (albă, semialba, integrală, cu cartofi, de casă, graham, cu seminţe) şi produse de patiserie.

Continuare

Sport

Centrul PUMPING IRON te aşteaptă la sala de fitness & bodybuilding într-o atmosfera prietenoasă, unde poţi beneficia de programe pentru acumulare de masă musculară, programe pentru definire sau slăbire. Aparatură nouă, instructori specializaţi, suplimente nutritive sau suplimente pentru arderea grăsimilor şi un orar lejer completează calitatea serviciilor noastre.

Situat în centrul oraşului Gheorgheni, sala de fitness & bodybuilding, este dotată cu aparatură de ultima generaţie, modern amenajată, curată, aerisită, saună, instructori specializaţi şi suplimente nutritive, repezintă centrul ideal de înfrumuseţare şi condiţie fizică pentru Dvs.

Sala Pumping Iron este dotat cu aparaura: VASIL GYM, inSPORTLINE şi BODY SOLID.


Prețuri:
  • Abonament lunar: 70 RON
  • Abonament student: 40 RON
  • Bilet de zi: 5 RON
  • Bilet de sauna: 8 RON / persoană
Deschis:
  • Luni-Vineri: 6:00 – 21:00
  • Sâmbătă: 8:00 – 17:00
  • Duminică: închis
CompaniaPanificațieComerțSportTransportContact © 2013-2014 Fapicom SRL
Site realizat de