Compania

S.C. Fapicom S.R.L a fost înfinţat în anul 1991, cu doi asociaţi, Szilágyi Sándor şi Nagy Sándor cu un capital social de 100.000 ROL, activitatea principală fiind fabricarea pâinii şi specialităţilor de panificaţie.

La început firma a lucrat cu patru angajaţi, cu un cuptor DAMPH din cărămidă, cu o capacitate de 2,5t/zi. Investind cât mai mult în modernizarea fluxului de fabricaţie a pâinii şi în servirea clienţilor, în anul 1995 am cumpărat două cuptoare tip MONSUN, câte 6mp, şi am deschis un magazin în cartierul Bucin.

Continuare

Comerț

Firma Fapicom SRL deţine 6 magazine alimentare în oraşul Gheorgheni, dintre care trei sunt dotate cu cuptor electric.

Magazinele Fapicom va oferă produse proaspete și gustoase. Aici puteţi găsi sortimente variate de pâine (albă, semialba, integrală, cu cartofi, de casă, graham, cu seminţe) şi produse de patiserie.

Continuare

Panificație

Înfiinţată în anul 1991, Fapicom SRL se bazează pe o calitate deosebită a produselor şi serviciilor sale fiind o companie recunoscută în Gheorgheni, judeţul Harghita.

Având 90 de angajaţi, firma noastră produce o gama largă de pâine albă, neagră, semialba, graham, cornuri, cozonaci, fursecuri, foietaje. Judeţul Harghita este principala noastră piaţă de desfacere pe care avem o mare experienţă.

Una din principalele misiuni ale companiei este de a îndeplini obiectivele clienţilor noştri prin calitate superioară oferită la preţuri minime. Acordăm o atenţie deosebită instruirii personalului nostru, pentru garantarea unei maxime satisfacţii în utilizarea produselor Fapicom S.R.L.

Noi urmărim satisfacerea clienţilor noştri la un nivel înalt, prin oferirea celor mai bune combinaţii de preţ şi calitate a produselor şi serviciilor cerute de clienţi.

Experienţă Fapicom S.R.L, relaţiile bune cu companiile colaboratoare reprezintă un capital serios şi un plus de valoare pe care îl punem la dispoziţia clienţilor noştri.

Fapicom a fost şi rămâne în continuare lider pe piaţă produselor de panificaţie în oraşul Gheorgheni şi în aproximativ 10 mari comune în bazin. Aceste rezultate sunt asigurate prin îmbinarea tradiţiei şi a renumelui de care ne bucurăm, cu adaptarea la noile tendinţe în evoluţia cererii consumatorului.

CompaniaPanificațieComerțSportTransportContact © 2013-2014 Fapicom SRL
Site realizat de